Dags för årsstämma – vi ses digitalt den 19 maj 19.00

Kort hälsning från styrelsen. Tiden går fort och det är snart dags igen att hålla årsstämma. Vi ses även i år digitalt. Kallelse och handlingar har just skickats ut via e-post samt lämnats i din postbox. Stämman sker via Google Meet onsdagen den 19 maj klockan 19.00 – du är välkommen att närvara men du kan också välja att poströsta i förväg.

En annan kort önskan under våren – vi ska be er alla se över era radiatorer. De flesta element har några år på nacken – är de enligt dig i gott skick eller finns några svagheter, till exempel rost eller andra risker, som behöver ses över? Vi återkommer senare för att skapa oss en bild över status.

I veckan vårputsar vi fönster i trapphusen (om det inte ösregnar) och vi vill också påminna dig om att märka upp din cykel senast 31 maj då vi i juni, som vi tidigare informerat om, lämnar omärkta cyklar till cykelhandlaren på Maria Präst. Se också efter, och flytta in i ditt förråd, om du har något som står i våra gemensamma utrymmen – även här städar vi upp i juni.

Ha det gott, vi hörs, hälsar styrelsen