Hej grannar, alldeles strax nytt år. Det gick ju snabbt!

Inte heller detta år blev som vanligt, även om det kanske blev lite mer vanligt än 2020. Vi har till exempel i större utsträckning kunnat träffa familj och vänner, i alla fall en liten stund. Inför 2022 vill vi önska dig…

…plats för omtanke

Nu verkar situationen ändras igen. Därför ber vi dig tänka på att hålla avstånd i våra allmänna utrymmen så gott det går och kanske vill du använda gården igen trots kyla? I år ställde vi in trädgårdsmöblerna. Behöver du – hämta gärna, stolar hittar du exempelvis i tvättstugan. Och tack för att du ställer tillbaka när du är klar. Och när du är på gården, passa gärna på att sanda om det behövs. Sand finns i lilla gröna lådan. Hör av dig till oss om den är slut.

…ljus i mörkret

Ljusen! Ljusen! Som förra året vill vi passa på att påminna! Tänd dem gärna, det blir ljust och varmt. Men GLÖM INTE SLÄCKA! Systematiskt brandskyddsarbete i all ära, uppmärkta nödutgångar och branddörrar på rätt plats – men släcka ljus är grunden. En post-it som påminnelse på dörren? Eller på badrumsspegeln? Grund är också en fungerande brandvarnare. Se över, please.

…samt luft i frisk och rätt mängd

Till sist en liten cliffhanger. Tack ska ni ha för att vi hjälptes åt att genomföra vår OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll). Den ska alla fastighetsägare göra med jämna mellanrum, enligt lag. Nu väntar vi på resultatet och eventuella åtgärder på andra sidan året. Målet är ny, frisk luft 2022.

Med det önskar vi i styrelsen ett gott slut och ett fint nytt år,

//Bosse, Astrid, Lena, Johanna, Marion, Daniel, Monica och Erika