Våren är här?

Ja, i alla fall snart. I väntan på vårvärme passar vi på att smygstarta vårstädning och göra plats på gården.

Cyklar & källare

Har du en cykel stående som du inte använder? Ställ gärna ner den i cykelrummet. Vi ska också be alla att märka upp sina cyklar – skriv lapp/band med ditt namn tydligt. Eventuella omärkta cyklar – på gården eller i våra andra utrymmen – lämnar vi till Tonnys på Maria Prästgårdsgata efter den 1/6.

Vi vill också passa på att uppmärksamma er på att vi installerat en automatisk dörröppnare i porten på Björngårdsgatan som underlättar för cyklar och barnvagnar att ta sig in.

Se också efter om du har saker som hamnat utanför ditt förråd eller i andra gemensamma utrymmen. I samband med cykelrensningen går vi också igenom våra lokaler och skickar eventuella kvarlämnade saker till återvinningen i juni.

Soprum

Vårt soprum är funktionellt men inte stort. Om behållaren är full, ta med dig soporna till någon av kommunens tre återvinningsstationer på nära avstånd. Och vi påminner om att du inte får lämna glas i husets återvinning. Att tömma extra kostar annars extra. 

Byte elmätare

Vi vill också uppmärksamma er på att Ellevio via sin leverantör ONE Nordic kommer att byta elmätare någon gång mellan den 22/3 till 28/3. Arbetet tar enbart en halvtimme men kommer att påverka belysning i trappan, el i tvättstugan samt hissarna. För detaljerad information, se Ellevios anslag i porten.

Ha det gott hälsar Styrelsen