Förbered dig inför tillvalsmötena 8/8, 17/8 och 23/8.

Tisdagen 8/8 och 17/8 kommer personliga tillvalsmöten att hållas hos alla boende på Maria Prästgårdsgatan 10. Onsdagen 23/8 hålls tillvalsmöten på Björngårdsgatan 8. Information om exakta tidpunkter kommer senare.

Du måste vara väl förberedd inför ditt tillvalsmöte. Du måste då veta vilka produkter du vill ha i ditt badrum och vilka övriga arbeten som du vill att LPT ska offerera dig. Efter mötet kommer du att via mejl få en offert samt ritning över ditt badrum och eventuella wc-rum. Du får ändra i ritning och offert två gånger utan extra kostnad och efter det kostar varje ändring 1000 kr. Se mer info i mejl från Peter Eriksson via Taloinfo.

Har du frågor? Kontakta alltid Peter direkt via Taloinfo

På Taloinfo finns en sida som heter ”Diskussioner.” Där är det meningen att du själv skriver dina frågor direkt till Peter Eriksson, så svarar han dig så fort som möjligt. Skicka alltså inte dina frågor till styrelsen, utan håll kontakt via Taloinfo under hela stambytesperioden.