En decemberhälsning

Då har vi kommit en bra bit in i december och det är dags för en kort uppdatering från oss i styrelsen. Granen står på gården, det börjar bli kallare, allt är som det brukar… nästan. Ett litet virus gör förstås situationen annorlunda för många av oss – kanske kan du inte träffa släkt och vänner som annars vid denna tid.

Just av den anledningen har vi i år låtit trädgårdsmöblerna stå kvar i decembernatten – kanske för en utomhusglögg med vänner och avstånd?

I juletid passar vi också gärna på att påminna om tända ljus – och att släcka! Och har du redan tänkt tanken – passa på att kolla dina brandvarnare. Fungerar de även i år? På samma tema passar vi också på att påminna om det som är lätt att glömma: barnvagnar får inte finnas i trapphuset – inte ens en liten stund, detta av brandsäkerhetsskäl. Påminn också vänner och bekanta. Minnesgoda grannar minns att vi i många omgångar utrett var vi skulle kunna placera ett barnvagnsförråd – alltid med samma resultat, det finns tyvärr inga bra alternativ. Därför har vi nu till hjälp, monterat ramper för cyklar och barnvagnar.

Funderar du på att renovera din lägenhet? Vi påminner om att det på hemsidan finns information till stöd och guide. Vi kommer under tidig vår att uppdatera föreningens regler något, så går du i förbättringstankar, håll utkik.

Kanske saknade du (nå ja) dina avgiftsavier en stund? Då vår ekonomiska förvaltare omorganiserar, byter de processer men nu ska avierna vara på plats. Framledes kommer avierna också, istället som nu en gång/kvartal, att levereras varje månad.

Till sist – styrelsen önskar dig några riktigt sköna helger så småningom.

//Bosse, Astrid, Lena, Johanna, Marion, Daniel, Monica och Erika