Kallelse till extrastämma och informationsmöte om stambytet 29 maj

LPT Construction blir föreningens entreprenör för höstens stambyte och de bjuder nu in oss till ett informationsmöte, då vi kommer att få veta allt om deras planer för hösten och vad stambytet innebär för oss boende.

Det är jätteviktigt att alla lägenhetsinnehavare och hyresgäster närvarar, eftersom det är det enda tillfället innan sommaren som vi kan få information och möjlighet att ställa frågor. En representant från Projektledarhuset, som kommer att projektleda hela stambytet, närvarar också vid mötet.

I samband med informationsmötet hålls även en extrastämma för att medlemmarna ska rösta en andra gång om förslaget till stadgeändringar som årsstämman röstade ja till 26 april. Ändringen av stadgarna kräver nämligen två stämmobeslut.

Här hittar du kallelsen till extrastämman med dagordning samt styrelsens proposition och förslaget till stadgeändringar.

OBS! Kallelsen och alla handlingar kommer att delas ut i alla postboxar måndag 22 maj.

Tid för extrastämman: 18:30 (endast medlemmar)
Tid för informationsmötet: 19:00 (alla boende inklusive hyresgäster)

Plats: Pond Design, Riddargatan 17 D, 3 trappor (in på gården, porten till höger). Hiss finns men det krävs nyckel, så de som vill ta hissen möts nere på gården.T-bana Östermalmstorg, uppgång Sibyllegatan. Ring Johanna om några frågor, 0732 303 233.

Välkommen!