Stambyte ska genomföras under våren

Arbetet beräknas starta vecka 12 och pågå under åtta veckor.
Nu är inventeringen och utredningen kring stambyte färdig. Utifrån de fakta som framkommit och Projektledarhusets rekommendationer har styrelsen nu beslutat att genomföra ett stambyte under våren 2017. Våra vattenrör är fortfarande i bra skick, men avloppen är sämre och många av badrummen har uttjänta tätskikt.

Vad innebär det här för dig?
Vid informationsmötet den 29 november berättade Christian Branting från Projektledarhuset vad ett stambyte i vår fastighet kan innebära och hur det skulle påverka oss boende. Vi som deltog i mötet fick veta att det kommer att bli en väldigt jobbig period, med tillfälliga toaletter och duschkabiner i källaren. Och det allra värsta – dammet som kräver en mycket noggrann inplastning av våra hem.

Här kan du läsa mer
Här hittar du den information om planering och projektets olika faser, som delades ut till deltagarna på informationsmötet. Du får också det här dokumentet i din postbox.
I januari återkommer styrelsen med mer fakta kring stambytet och så småningom kommer alla boende att kallas till ännu ett informationsmöte. Då är det jätteviktigt att alla kan närvara.