Inventering 29/11 inför eventuellt stambyte

Här kommer en påminnelse om den inventering som kommer att göras hemma hos alla boende den 29 november. Enligt avisering i trapphusen och information i alla postboxar kommer föreningens konsult Projektledarhuset då att behöva tillträde till alla lägenheter och lokaler i fastigheten. Besöket tar cirka 10-20 minuter.

Du har väl skrivit upp dig på listan?
Alla boende har uppmanats att välja tidpunkt för besöket på anmälningslistan som finns uppsatt i trapphuset på Maria Prästgårdsgata 10. Ange en intervall på 2 timmar.

Informationsmöte tisdag 23 november klockan 18:30
Du kommer att få veta mer om utredningen och om vad ett eventuellt stambyte kan innebära. Som tidigare aviserats äger mötet rum i lokalerna hos Pond Design på Norrlandsgatan 22 (t-bana Östermalmstorg). Kom i god tid för porten stängs exakt 18:30.
Om du inte hittar eller har problem att komma in kan du ringa
Johanna Augustin 073-230 32 33. Välkommen!