Postboxar i entrén inom 8 veckor

Som tidigare meddelats kommer posten inte att delas ut i våra brevlådor när hissarna stängs av för ombyggnad under flera veckor i sommar.

Styrelsen har noggrant diskuterat postfrågan och insett att det är bråttom att hitta en lösning. Det finns ännu inget besked om exakt när hissarna kommer att stängas av och det kan ta upp till åtta veckor att få färdiga boxar på plats. Därför bestämde sig styrelsen vid sitt senaste möte att fatta beslut i frågan.

Det bedömdes att flertalet boende vill slippa hämta sin post vid ett utlämningsställe. Styrelsen beslutade därför att köpa in postboxar som kommer att placeras i entrén på Björngårdsgatan respektive Maria Prästgårdsgata. Boxarna kommer att färganpassas till respektive entré.

Här hittar du mer information om fastighetsboxar.