Vilken trevlig gårdsfest!

Tillsammans har vi gjort gården sommarfin. Vi har sopat, tvättat rent, rensat rabatter, städat ur barnvagnsförrådet och cykelrummet och forslat bort trasiga gamla saker. Vilket härligt samarbete! Tack alla ni som var med och städade.
Men det var inte bara slit och släp. Vi njöt också av god grillad korv, fikade och drack vin i solen. Det blev en riktigt lyckad fest som vi kommer göra om igen!

NU HAR VI EN PLAN FÖR GÅRDEN:

I cykelställen ställer vi endast vuxencyklar och den platsen är till för de cyklar som används regelbundet. Har du en cykel som du använder mer sällan, vore det jättebra om du kan ställa ner den i cykelrummet i källaren.

Alla barncyklar och sparkcyklar har fått en egen plats bakom grillen. Vi uppmanar barnen att parkera alla sina saker där efter lekstunderna.

Tillsammans ska vi också rensa upp ordentligt bland cyklarna före midsommar. Alla kvarglömda och trasiga gamla cyklar utan ägare ska skänkas eller säljas till Tonnys. Därför ber vi nu alla att märka sina cyklar senast den 6 juni.

Vårhälsningar från Styrelsen

SparaSpara