Infomationsmöte om balkonger 17 september

Styrelsen har beslutat att ge WMP Balkong AB i uppdrag att bygga fastighetens balkonger mot gården. WMP är det företag som utvecklat just den balkongtyp som bygglovet gäller för och föreningens inhyrda vindskontrollant har rekommenderat dem.

Den 17 september klockan 19 är alla välkomna till ett informationsmöte tillsammans med WMP. Lokalen är densamma som för årsstämman: Drottninggatan 33, 1 tr, hos Stockholm Business Region. Kom i tid för dörren är låst efter klockan 19.

Under hösten kommer varje lägenhetsinnehavare att få skriva ett individuellt kontrakt med bostadsrättsföreningen och därefter får styrelsen avtala med WMP om genomförandet. Balkongerna kan inte börja byggas förrän tidigast i januari då Innovation Design med all säkerhet är helt avetablerade. Byggtiden beräknar WMP till max 10 veckor. Det tar bara några få timmar att sätta in balkongdörrrarna, så årstiden spelar inte någon roll.

Läs gärna igenom dokumenten från WMP så att du är redo att ställa frågor vid informationsmötet:
Anbud balkonger
Ritning
Radiatorinformation

WMP Balkong grundades 1985 och är ett sammansvetsat familjeföretag med stort yrkeskunnande. De bygger riktiga balkonger, med en betongplatta som vilar på balkar ingjutna i väggen och svarta smidesräcken, precis som det gjordes förr. Men det finns skillnader, materialen har moderniserats och den färdiga balkongen svarar väl upp på dagens krav på energieffektivitet och miljö.
Läs mer om WMP Balkong AB.

Så här ser balkongerna ut:

balkong1